Hediyelik Eşyada Fark Yaratan Cam Tasarımlar

Sevdiklerinizin özel günlerinde onlara hediye almak önemli bir adet. Saygıyı, sevgiyi ve beraberliği bir kez daha hatırlatan hediyeleşme kültürünün maddi boyutundan çok, manevi boyutu herkes için daha önemli bir konu. Ama bununla birlikte değer verdiğimiz kişilere yönelik hediye seçerken onların dünyalarında güzel çağrışımlar ve izler bırakan hediyeleri almaya da dikkat etmeliyiz. Hediye seçimiyse işin en zor kısmı. Bu yönde hemen herkesin odaklandığı nokta yaratıcı ve özgün hediye seçenekleri. Bu bakımdan hangi hediye modelinin sevdikleriniz açısından iyi olabileceği konusuna değindik.

Başlıyoruz…

Farklı hediye seçenekleri hakkında bilgiler

Bugün hediyeleşme kültüründen bahsedilince büyük bir piyasadan söz edilebilir. Bu piyasayı da yönlendiren birtakım hediye trendleri ve öne çıkan tasarımlar yok değil. Trend demek, özgünlük ve yaratıcılık demek de değil. Yine de kararsızlar açısından trend hediye ve aksesuarlara başvurmak hediye seçimi oldukça kolaylaştırır. Bir de kadim ve geleneksel hediye kültürü var ki karşı tarafın hislerine ve duygularına asıl hitap edne hediye seçeneklerini bir arada sunar. Bu kültürün en önemli öğesiyse cam. Cam sanatının en güzel örneklerinden oluşan 3’lü veya 7’li biblo ürünleri cam hediyeleri arasında öne çıkan ürünler.

Camla günümüz hediye trendinin birleştiren yaratıcı hediye seçenekleri

Hem günümüz trendlerine uyum sağlayan hem de camın geleneksel motiflerini bir araya getiren hediyelerden söz edilebilir. Bu tür hediyelerin hitap ettiği kişiler daha çok kadınlar. Çünkü duygusal anlamda hediyelere kıymet veren kadınların ince ruhlarına hitap eden camın şekilleri birer tılsım niteliğinde. Bu bakımdan cama ait hediye kültüründe yeni trend izleri de görmek mümkündür. Mesela, trend aksesuar ürünlerindeki yüzüklerden kolye ve küpe tasarımlarına kadar cam estetiğiyle buluşmayan bir takı modeli yok gibi. Dolayısıyla hem özgün hem de farklı hediye arayanlar, cam sanatına ait özgün tasarımlarla beğeninize sunulan ürünleri dikkate alabilir.

Cam ürünlerini çekici kılan noktaysa tasarlanırken ki sanatsal ve estetik kaygı. Bu ise hediyenin göze hitap etmesi gereken tarafını öneli ölçüde karşılayan tasarımların ortaya çıkmasını sağlıyor.

Translate »
Sohbete Başla
Merhaba Camsesuar Cam Sanatı https://www.camsesuar.com/2021/12/15/hediyelik-esyada-fark-yaratan-cam-tasarimlar Hediyelik Eşyada Fark Yaratan Cam Tasarımlar